Mantelzorgwoning

Vanaf € 42.000,-

Een mantelzorgwoning van hoogwaardige sandwichpanelen biedt een stijlvolle en functionele oplossing voor uw zorgbehoeften, met een scala aan mogelijkheden om uw leefomgeving aan te passen en dat alles tegen betaalbare prijzen. Bij ons kunt u rekenen op een vlotte en zorgeloze bouw en plaatsing van uw nieuwe zorgwoning. Dankzij een modulaire constructie kunnen wij uw wensen vertalen naar een zorgwoning die perfect aansluit op uw behoeften, waarbij u zelf de positie van ramen en deuren kunt bepalen.

Onze mantelzorgwoningen zijn vervaardigd uit geïsoleerde sandwichpanelen en kunnen worden afgewerkt met een dak mét of zonder overstek. Dit biedt niet alleen een duurzame en milieuvriendelijke oplossing, maar ook een onderhoudsvrije ruimte die ideaal is voor het bieden van comfortabele zorg. Met een zorgwoning van sandwichpanelen investeert u niet alleen in functionaliteit, maar ook in stijl en gemak, waardoor u en uw dierbaren kunnen genieten van een veilige en aangename leefomgeving.

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=

Voordelen sandwichpanelen

Beschikbare kleuren

Vakkundig advies

Ervaren monteurs geven advies op maat

Vrijblijvende offerte

We komen langs voor een prijsindicatie

Ten Berge Bouwers

Bij Ten Berge Bouwers staan we voor een zorgeloze ervaring, vanaf de fundamenten tot de laatste details van uw project. 

We adviseren graag over de mogelijkheden en streven naar een vlekkeloze afhandeling van uw project, waarbij service en kwaliteit centraal staan.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze sandwichpaneeloplossingen. Zodra u een offerte heeft aangevraagd, staan onze experts te popelen om contact met u op te nemen. En als u nog meer specifieke ideeën heeft voor het project, wacht dan niet langer en plan een gratis adviesgesprek in met een van onze adviseurs!

1

Adviesgesprek

Tijdens het gratis adviesgesprek komen we langs en laten we alle mogelijkheden voor uw project de revue passeren. We showen u de beschikbare sandwichpaneelmaterialen met talloze decor kleuren. Uw project wordt tot in de puntjes opgemeten en stellen op basis daarvan een passende prijsopgave op. Als u akkoord gaat, plannen we de lever- en montagedatum in.

2

Montage

Onze ervaren en gespecialiseerde monteurs staan klaar om de sandwichpaneeloplossing te monteren op de afgesproken dag en tijd. Dankzij onze super efficiënte aanpak wordt uw project vaak binnen één week gerealiseerd.

3

Dit is een top bedrijf. Hier is nog echt de klant is koning van toepassing.