Poolhouse

Vanaf € 19.000,-

Poolhouse sandwichpanelen

Een poolhouse gemaakt van sandwichpanelen is een veelzijdige en stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte. Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand in deze constructie. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap kunt u een ruimte creëren die perfect aansluit bij uw zwembadomgeving. Bij Ten Berge Bouwers begrijpen we dat een poolhouse niet alleen praktisch moet zijn, maar ook moet passen bij uw levensstijl en behoeften. Onze poolhouses van sandwichpanelen combineren luxe en duurzaamheid, waardoor u kunt genieten van een ruimte die zowel aantrekkelijk als functioneel is.  

De voordelen van een poolhouse van sandwichpanelen

  • Een poolhouse met een modern en stijlvol design;
  • Veel voordeliger dan traditionele bouwmethoden;
  • Compleet geleverd en snel geïnstalleerd;
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en samenstellingen;
  • Heerlijk onderhoudsvrij;
  • Houdt de temperatuur het hele jaar door aangenaam dankzij uitstekende isolatie;
  • Geluiddempend voor rust en privacy;
  • Duurzaam: gaat een leven lang mee!

Moderne poolhouses van sandwichpanelen

Een sandwichpanelen poolhouse biedt de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en functionaliteit. Dankzij de moderne uitstraling en uitstekende prestaties zijn sandwichpanelen een slimme keuze voor elke buitenruimte. Bij Ten Berge Bouwers combineren wij innovatieve constructies met hoogwaardige materialen voor een functioneel en elegant design. Onze poolhouses van sandwichpanelen hebben een modulaire constructie waardoor u zelf de volledige indeling kunt bepalen. Ze zijn opgebouwd uit hoogwaardige geïsoleerde sandwichpanelen en het dak kan worden afgewerkt met of zonder overstek. Een duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije oplossing voor het creëren van een luxe buitenruimte.  

Heel het jaar door de perfecte temperatuur

Een poolhouse van sandwichpanelen bestaat uit twee stevige buitenlagen met een isolerende kern ertussen. Deze kern zorgt voor uitstekende thermische isolatie, waardoor het poolhouse het hele jaar door comfortabel blijft, ongeacht het weer. Dit betekent koelte in de zomer en warmte in de winter, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw buitenruimte. Of u nu een plek zoekt om te ontspannen na een duik, een entertainmentruimte voor gasten, of extra opbergruimte voor uw zwembadbenodigdheden, een poolhouse van sandwichpanelen past zich moeiteloos aan uw wensen aan. Met de mogelijkheid om extra ramen toe te voegen voor natuurlijk licht, de indeling aan te passen aan uw voorkeuren, en zelfs ruimtes te creëren voor specifieke doeleinden, vormt uw visie de basis van ons ontwerp. Kortom, een poolhouse van sandwichpanelen is niet alleen een functionele uitbreiding van uw buitenruimte, maar ook een statement van stijl en comfort.  

Direct uw poolhouse van sandwichpanelen geïnstalleerd

Eén van de belangrijkste voordelen van poolhouses van sandwichpanelen is hun veelzijdigheid. Dankzij hun modulaire opbouw kunnen ze eenvoudig worden aangepast aan de specifieke eisen en afmetingen van uw buitenruimte. Wij zorgen voor een snelle en complete levering van de sandwichpanelen, zodat u direct na installatie kunt genieten van uw nieuwe poolhouse. Dankzij onze efficiënte werkwijze zijn de panelen snel te monteren, wat resulteert in minimale overlast en lagere arbeidskosten. Bovendien hebben poolhouses van sandwichpanelen weinig onderhoud nodig en zijn ze bestand tegen diverse weersomstandigheden, wat ze tot een duurzame investering op lange termijn maakt.  

Meer mogelijkheden dankzij een poolhouse van sandwichpanelen

Een poolhouse van sandwichpanelen biedt veel meer dan alleen extra ruimte. Deze duurzame constructie heeft een modulaire opzet, waardoor u de binnenruimte eenvoudig kunt aanpassen met extra wanden. Voor meer toegankelijkheid kan een tweede deur worden toegevoegd als doorgang naar een aangrenzende ruimte. Bij Ten Berge Bouwers ontwerpen we ruimtes die naadloos aansluiten bij uw unieke levensstijl en wensen. Onze sandwichpanelen poolhouses combineren luxe en duurzaamheid met ongeëvenaarde flexibiliteit.  

Uw poolhouse personaliseren

Of u nu extra ramen wilt toevoegen, de indeling wilt aanpassen of afzonderlijke ruimtes wilt creëren in uw poolhouse, uw wensen staan centraal in ons ontwerp. Het resultaat is een op maat gemaakt poolhouse van sandwichpanelen dat perfect aansluit bij uw levensstijl en functionele behoeften.   De specificaties zijn indrukwekkend: kunststof kiep-/draairamen met HR++ glas, kunststof deuren met HR++ glas en cilinderslot, voorzien van hemelwaterafvoer (HWA), en een EPDM-dakbedekking die in verschillende kleuren verkrijgbaar is.  

Zwem heel het jaar door comfortabel in uw stijlvolle poolhouse van sandwichpanelen!

Een poolhouse van sandwichpanelen biedt een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en heeft een lange levensduur. Hun moderne, elegante en strakke ontwerp vormt een prachtige toevoeging aan elke buitenruimte. Kies voor een duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije uitbreiding van uw huis of werkruimte en ontdek de talloze mogelijkheden. Bent u benieuwd naar wat Ten Berge Bouwers voor u kan betekenen?   Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we u graag meer vertellen over deze ideale aanvulling voor uw buitenruimte. Ook kunt u altijd onze projecten bekijken op de website en een vrijblijvende offerte aanvragen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken die bij u past!

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
=

Voordelen sandwichpanelen

Beschikbare kleuren

Vakkundig advies

Ervaren monteurs geven advies op maat

Vrijblijvende offerte

We komen langs voor een prijsindicatie

Ten Berge Bouwers

Bij Ten Berge Bouwers staan we voor een zorgeloze ervaring, vanaf de fundamenten tot de laatste details van uw project. 

We adviseren graag over de mogelijkheden en streven naar een vlekkeloze afhandeling van uw project, waarbij service en kwaliteit centraal staan.

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor onze sandwichpaneeloplossingen. Zodra u een offerte heeft aangevraagd, staan onze experts te popelen om contact met u op te nemen. En als u nog meer specifieke ideeën heeft voor het project, wacht dan niet langer en plan een gratis adviesgesprek in met een van onze adviseurs!

1

Adviesgesprek

Tijdens het gratis adviesgesprek komen we langs en laten we alle mogelijkheden voor uw project de revue passeren. We showen u de beschikbare sandwichpaneelmaterialen met talloze decor kleuren. Uw project wordt tot in de puntjes opgemeten en stellen op basis daarvan een passende prijsopgave op. Als u akkoord gaat, plannen we de lever- en montagedatum in.

2

Montage

Onze ervaren en gespecialiseerde monteurs staan klaar om de sandwichpaneeloplossing te monteren op de afgesproken dag en tijd. Dankzij onze super efficiënte aanpak wordt uw project vaak binnen één week gerealiseerd.

3

Dit is een top bedrijf. Hier is nog echt de klant is koning van toepassing.