Sandwichpanelen

Ten Berge Bouwers ontwerpt en bouwt tuinhuizen bestaande uit sandwichpanelen. Sandwichpanelen hebben een indrukwekkende isolatie en zijn uiterst brandbestendig.

Deze bouwmaterialen bestaan uit drie lagen: twee externe lagen, vaak van metaal, met daartussen een isolatielaag. Een elegant tuinhuis gemaakt van sandwichpanelen opent een wereld van mogelijkheden voor uw huis of werkplek, en dit alles tegen betaalbare prijzen.

Laat ons uw nieuwe kantoor, atelier, tuinhuis, tiny house, mantelzorgwoning, garage of mancave bouwen en op de door u gewenste locatie plaatsen. Met een modulaire constructie van onze sandwichpanelen tuinhuizen heeft u de vrijheid om zelf de locatie van ramen en deuren te kiezen.

Deze tuinhuizen, vervaardigd uit geïsoleerde sandwichpanelen en met de keuze voor een dak met of zonder overstek, bieden een duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije oplossing voor het creëren van een luxueuze leefruimte die perfect aansluit op uw behoeften.

Voordelen sandwichpanelen

Uw moderne uit- of aanbouw voor een scherpe prijs

Met meer dan 35 jaar ervaring in de industriebouw is ons klein familiaal bedrijf een vertrouwde naam geworden in de sector. Onze specialisatie in isolerende paneelbouw heeft ons in staat gesteld innovatieve technische details te ontwikkelen die zorgen voor optimale isolatiewaarden en waterdichtheid in al onze structuren. Dit resulteert in een product van hoge kwaliteit en duurzaamheid, waarop wij met vertrouwen garantie kunnen bieden.

In een tijd waarin duurzaamheid en betaalbaarheid essentieel zijn, kunnen wij beide aspecten naadloos combineren. Onze moderne en strakke ontwerpen zijn een aanwinst voor elke woning, terwijl we dankzij onze gebruikte materialen en duurzame werkwijze een scherpe prijs kunnen bieden. Met ons vakmanschap en toewijding vervullen wij de specifieke wensen van onze uiteenlopende klanten op elk gebied en zorgen wij voor een prachtig eindresultaat!

De veelzijdigheid van sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn bouwmaterialen bestaande uit drie lagen: twee externe lagen, vaak van metaal, met daartussen een isolatielaag.

Hoge isolatiewaarde

Sandwichpanelen worden vaak gebruikt vanwege hun veelzijdigheid en efficiëntie in verschillende toepassingen, met name in de bouw- en constructie-industrie. Sandwichpanelen zijn een populair en veelzijdig bouwmateriaal vanwege hun vele voordelen. Ze bieden uitstekende thermische isolatie dankzij de isolatiematerialen tussen de buitenste bekledingslagen. Hierdoor wordt warmteverlies verminderd en kunnen energiekosten worden verlaagd, wat bijdraagt aan de energie-efficiëntie van gebouwen.

Licht gewicht

Hun lichte gewicht in vergelijking met traditionele bouwmaterialen zoals bakstenen of beton is een groot voordeel. Dit maakt sandwichpanelen gemakkelijker te hanteren, te vervoeren en te installeren, wat leidt tot kortere bouwtijden en lagere arbeidskosten. Bovendien draagt het lichte gewicht bij aan het verminderen van de belasting op de fundering van een gebouw.

Flexibiliteit

Ondanks hun lichte gewicht bieden sandwichpanelen goede structurele sterkte, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende bouwtoepassingen zoals de wanden, daken en vloeren uw nieuwe tuinhuis.

Dankzij het bouwen met de uiterst veelzijdige sandwichpanelen zijn wij enorm flexibel in het leveren van een tuinhuis geheel naar wens. De verschillende maten, diktes en materialen biedt Ten Berge Bouwers flexibiliteit bij het realiseren van verschillende esthetische en functionele doelen.

Veilig en onderhoudsarm

Veiligheid is ook een belangrijk aspect, aangezien sandwichpanelen goede brandwerende eigenschappen hebben. De gebruikte materialen en onze slimme constructies zorgen voor een hoge veiligheid van uw uitbouw. De EPS SE sandwichpanelen die wij gebruiken voor uw nieuwe moderne tuinhuis of uitbouw zijn voorzien van een brandvertragende laag die aangebracht is in het paneel. Indien we brandveilig moeten werken gebruiken we Rockwool panelen, deze zijn natuurlijk getest en gekeurd op alle nodige brandveiligheidsnormen. Doordat sandwichpanelen goed bestand zijn tegen weersinvloeden, corrosie, rot, termieten en andere omgevingsfactoren, vereisen ze weinig onderhoud. Sandwichpanelen hebben hierdoor een lange levensduur met aanzienlijk weinig onderhoudskosten.

Bij ons kunt u bouwen op…

Duurzaamheid van sandwichpanelen

Persoonlijk maatwerk door Ten Berge Bouwers

Bouwen met sandwichpanelen biedt unieke mogelijkheden in maatwerk met precisie bij elk project. De flexibiliteit van dit bouwmateriaal stelt ons in staat om de wensen van elke klant, zowel op functioneel als esthetisch gebied, perfect te vervullen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een kantoor, atelier, tuinhuis, tiny house, mantelzorgwoning, garage of mancave, de modulaire constructie van sandwichpanelen maakt het mogelijk om de ruimte aan te passen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant.

Van het positioneren van ramen en deuren tot het kiezen van materialen en afwerkingen, elk detail kan op maat worden gemaakt om een uniek en gepersonaliseerd eindresultaat te creëren. Deze focus op maatwerk zorgt ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit, esthetiek en tevredenheid van de klant. Bouwen met sandwichpanelen betekent niet alleen het realiseren van een gebouw, maar het realiseren van uw visie!

Eindeloze opties voor uw uit- of aanbouw dankzij sandwichpanelen!

Ten Berge Bouwers voorziet uw woning of pand van een moderne uit- of aanbouw geheel naar uw wens met het gebruik van hoogwaardige sandwichpanelen. Deze ideale bouwpanelen komen in diverse afmetingen, kleuren en stijlen waardoor u verzekerd bent van een geweldig eindresultaat waarbij u een leven lang van de voordelen kunt genieten. Wilt u meer weten over uw uiteenlopende opties bij Ten Berge Bouwers? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan zodat we u meer kunnen vertellen over deze perfecte aanvulling aan uw eigen achtertuin.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek! Kies voor een duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije uitbreiding van uw woning of werkomgeving en ontdek de eindeloze mogelijkheden.