Over ons

Ten Berge Bouwers is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in de industriebouw. Deze jarenlange expertise stelt ons in staat om innovatieve technische oplossingen te ontwikkelen die zorgen voor optimale isolatie en waterdichtheid in al onze constructies.

We leveren niet alleen een hoogwaardig, modern product, maar bieden ook een garantie voor functionaliteit en duurzaamheid. Wij zetten ons dagelijks in voor het creëren van een revolutie in duurzame utiliteitsbouw. Ons doel is om niet alleen lokaal, maar ook internationaal een nieuwe standaard te zetten op het gebied van bouwkwaliteit en milieuvriendelijkheid.

Hoogwaardige tuinhuizen

In een tijd waarin duurzaamheid een cruciale rol speelt en de kosten voor consumenten blijven stijgen, begrijpen we het belang van betaalbaarheid en modern design. Onze producten combineren deze aspecten naadloos, met een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de hedendaagse trends en levensstijl. Onze flexibiliteit is al jaren een gewaardeerd aspect. Doordat wij onze tuinhuizen aanpassen aan elke bestaande tuin, garanderen we tijdens elk project een prachtig eindresultaat.

Bij Ten Berge Tuinhuizen streven we naar een nieuwe manier van bouwen die niet alleen duurzaam is voor onze klanten, maar ook voor het milieu. We geloven dat onze benadering een nieuw en onontgonnen gebied opent in de markt, en we zijn vastbesloten om samen met onze klanten een positieve impact te maken op de wereld om ons heen.

De perfecte aanvulling op uw tuin

Bij Ten Berge Tuinhuizen zetten we ons in voor een revolutionair idee: het creëren van moderne en duurzame tuinverblijven en aanbouwen. Ons concept is gebaseerd op het gebruik van geïsoleerde sandwichpanelen, waarmee we niet alleen een frisse uitstraling geven aan traditionele tuinhuizen, maar andere structuren mogelijk maken. Of u nu denkt aan een carport, een afdak, een overkapping of zelfs een pool house, onze geïsoleerde panelen bieden eindeloze mogelijkheden.

Kies voor duurzaamheid

Wat ons onderscheidt, is niet alleen de veelzijdigheid van onze ontwerpen, maar ook de focus op duurzaamheid. Onze tuinhuizen zijn niet alleen goed geïsoleerd, waardoor ze in de zomer koel blijven en in de winter warm, maar ook milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van onze innovatieve methode die de sterkte van de geïsoleerde panelen benut, minimaliseren we het gebruik van materialen zoals stalen constructies, wat resulteert in een product dat vriendelijk is voor het milieu.

Precisie op maat

Bovendien zijn onze tuinhuizen niet alleen functioneel, maar ook aanpasbaar aan elke behoefte. Dankzij onze flexibele aanpak kunnen we maatwerk leveren dat perfect past bij elke tuin en elke specifieke situatie. Of het nu gaat om het installeren van zonnepanelen op het platte dak, het creëren van een groen dak met EPDM-kunststof, of het ontwerpen van een volière voor vogeltjes, wij zorgen ervoor dat elk project tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Uw tuinhuis volledig naar wens

Met onze toewijding aan duurzaamheid, flexibiliteit en vakmanschap zetten we een nieuwe standaard in de wereld van tuinverblijven. Of u nu op zoek bent naar een kleine aanbouw of een volledig ingerichte mantelzorgwoning, bij Ten Berge Bouwers bent u verzekerd van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan al uw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw droomproject werkelijkheid kunnen maken!